Medewerker in Beeld

Nathalie De Plucker • Boekhouding Mijn naam is Nathalie en ik ben 35 jaar oud. Als je me op de gang tegenkomt, zal je me waarschijnlijk zien glimlachen. Ik geloof in een positieve benadering van het leven en sta altijd klaar om anderen te helpen waar ik kan.

Thuis word ik omringd door de energie van mijn twee 8-jarige zoontjes, die toevallig een tweeling zijn. Het houdt me zeker bezig, maar ik geniet van elk moment dat ik met ze doorbreng.

In mijn vrije tijd streef ik naar een actieve levensstijl. Krachttraining en mountainbiken zijn mijn passies, zelfs als dat soms betekent dat ik een paar keer moet opstaan na een val. Af en toe ga ik ook graag hardlopen om mijn gedachten te verzetten en van de natuur te genieten.

Op professioneel vlak ben ik sinds februari 2022 lid van het boekhoudteam van Molcon Interwheels NV. Het is een nieuwe uitdaging voor mij, maar ik voel me al helemaal thuis dankzij mijn geweldige collega's. Als onderdeel van dit team ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor betalingen, domiciliëringen, verschillende aangiftes en meer. Ik ben vastbesloten om het hele spectrum van boekhoudkundige taken onder de knie te krijgen en blijf elke dag nieuwe dingen leren. De afwisseling en het constante leerproces maken mijn werk boeiend en houden me gemotiveerd.

Ik kijk ernaar uit om verder te groeien binnen Molcon Interwheels NV en bij te dragen aan het succes van ons bedrijf. Klanten kunnen steeds contact met me op nemen als ze vragen hebben over hun factuur of andere. Ik sta altijd klaar om te helpen.


Stefan Marquant • Picker • Heftruckchauffeur • montage
Stefan, sinds wanneer ben je in dienst bij Molcon Interwheels?
Ik ben hier met veel motivatie aan een nieuwe uitdaging begonnen in januari 2021 in de logistieke afdeling van Molcon Interwheels.

Hoe is je carrière dan verder geëvolueerd binnen de firma?
Mijn eerste weken heb ik in de montage gestaan. Hier werd ik begeleid en omringd door bekwame collega’s die mij op de eerste plaats de knepen van het vak geleerd hebben in het monteren aangezien ik hier geen ervaring in had.
Na enkele weken kon ik dan de volgende stap nemen in de logistieke afdeling als Orderpicker/heftruckchauffeur. Ook hier werd ik omringd door bekwame en toffe collega’s die mij wegwijs maakten in het bedrijf en de werkwijze van het Orderpicken.
Beide teams gaven mij ook direct een goed gevoel wat voor mij heel belangrijk is. Langs deze weg wil ik ze dan ook hartelijk bedanken voor de tijd en geduld die ze telkens weer aan de dag brachten.
Zowel de montage als de orderpicking moeten met de nodige zorgvuldigheid als professionaliteit worden uitgevoerd vermits wij steeds kwaliteit willen afleveren bij onze klanten. Dit alles gebeurt in een leuke sfeer waar humor er zeker ook mag zijn!

Wat zorgt ervoor dat je binnen Molcon Interwheels steeds opnieuw jouw motivatie blijft vinden?
De afwisseling tussen montage en orderpicking omgeven door een positieve bedrijfscultuur met aandacht voor wie ik ben als mens maken dat ik deze job, ondanks de fysieke uitdaging, elke dag opnieuw met plezier uitvoer.

Hoe heb je Molcon Interwheels zien evolueren sinds je hier gestart bent?
Ik ben hier gestart in volle coronapandemie, in tegenstelling tot andere bedrijven waar er minder productie was hebben wij hier toch veel werk verzet. In mijn opzicht is het bedrijf enkel maar gegroeid en ik neem aan dat het bedrijf en wij allen in de toekomst verder zullen groeien.

Chargement en cours
Chargement en cours